- Wij ontvangen uw opdracht graag via mail, messenger, whatsapp of telefonisch. 

- De taarten die wij maken zijn uniek en allemaal door onszelf ontworpen. Wij maken dan ook geen taarten letterlijk na van een foto. Wij gebruiken een foto als leiddraad en ter inspiratie.

- Wij werken met aanbetalingen. Na akkoord met de offerte dient de aanbetaling binnen 24u te zijn overgemaakt op ons rekeningnummer. Uw reservering word in onze agenda opgenomen, zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen. Zolang wij geen aanbetaling hebben ontvangen, is de plek in onze agenda dus niet gereserveerd, en mogen wij andere opdrachten aannemen. Het restant betaling van uw opdracht dient te zijn voldaan voordat de bestelling word opgehaald. Bestellingen die wij aan huis bezorgen, dienen voor de aflevering te zijn betaald. Wij nemen om administratieve en veiligheidsredenen geen contant geld aan. Reeds aanbetaalde opdrachten kunnen niet worden geannuleerd, in overleg kan de levering van de bestelling op een ander moment plaatsvinden.  

-Bruidstaarten dienen in het hoogseizoen minimaal 2 maanden vantevoren te worden besteld, vanwege de voorbereidende werkzaamheden. Voor de aanbetaling ontvangt U een factuur, welke binnen 24 uur na ontvangst dient te worden voldaan. Voor het nog openstaande bedrag ontvangt u van ons ook een factuur, deze factuur dient 3 weken voor levering aan ons te worden voldaan.

-Voor bezorgingen brengen wij bezorgkosten in rekening. De kosten zijn op aanvraag 

-Wij leveren onze taarten op een stevige onderzetter met een passende doos. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan de taart die is ontstaan tijdens het vervoer van de taart. Bruidstaarten bezorgen wij op de locatie zelf. 

Deel deze pagina